Γράφει η Αθανασία Βιδάλη

«Υπάρχει ακόμη καλοσύνη στον κόσμο» γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Heather Hobbs, μία μητέρα από το Κάνσας κι εμείς χαιρόμαστε κάθε φορά που μία είδηση αισιοδοξίας ή καλοσύνης εμφανίζεται!

Η νεαρή γυναίκα ταξίδεψε από την πόλη της μέχρι το «The Walmart AMP» για να πραγματοποιήσει το όνειρο των παιδιών της να δουν από κοντά μία συναυλία του συγκροτήματος «Pentatonix». Μόλις έφτασε, όμως, στη θύρα των εισιτηρίων το όνειρο αυτό άρχισε σιγά σιγά να διαλύεται.

Συγκεκριμένα, η Heather γράφει στην ανάρτηση της:

«Τα δίδυμα παιδιά μου κι εγώ ταξιδέψαμε από το Κάνσας μέχρι το Rogers για να πάμε στην συναυλία των Pentatonix. Αγόρασα τα εισιτήρια των παιδιών από το stubhub. Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι που περπατούσαμε ανάμεσα από τα άτομα ασφαλείας! Μας είπαν πως έπρεπε να πάμε να μετατρέψουμε τα ηλεκτρονικά μας εισιτήρια σε χάρτινα στο box office ώστε να μπορέσουμε να μπούμε.

Αφού έδειξα τα εισιτήρια μας στους υπαλλήλους του box office, μας πληροφόρησαν πως δεν είχαμε κλείσει θέσεις για αυτό το γεγονός αλλά για κάποιο άλλο. Στην πραγματικότητα, οι μεταπωλητές στο διαμετακομιστικό κόμβο μας είχαν δώσει εισιτήρια για μία εκδήλωση στο Dallas Texas και για μία εντελώς διαφορετική ημερομηνία. Οι υπεύθυνοι προσφέρθηκαν να μας πουλήσουν άλλα εισιτήρια τα οποία όμως δεν μπορούσα να αγοράσω. Μετά από μία πολύωρη συζήτηση με το stubhub και με τη συζήτηση μας να τελειώνει λέγοντας μου «Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι», πήραμε το δρόμο της επιστροφής λυπημένοι και με δάκρυα στα μάτια. Μία κυρία μας είδε και μας ρώτησε τι συνέβη.

Μόλις της εξιστόρησα την ιστορία μας, εκείνη κι οι δύο φίλες της προσφέρθηκαν να μας δώσουν τα εισιτήρια τους λέγοντας μας πως για αυτούς η εν λόγω συναυλία δεν είχε τόσο μεγάλη αξία. Αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί και τους ευχαριστήσαμε για το καλό που μας έκαναν. Εκείνοι έφυγαν κι εμείς ήμασταν έτοιμοι να παρακολουθήσουμε την συναυλία των ονείρων μας.

Θα ήθελα να είχα ρωτήσει το όνομα και τη διεύθυνση τους ώστε να τους το ανταποδώσω. Υπάρχει πράγματι ΑΛΗΘΙΝΗ καλοσύνη στον κόσμο κι ελπίζω να γνωρίζουν ότι χάρη σε εκείνες έμεινε αξέχαστη αυτή η νύχτα σε ένα μικρό αγόρι κι ένα μικρό κορίτσι.»

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτούς τους τρεις ανθρώπους που συναισθάνθηκαν την αδημονία των παιδιών και την απελπισία της μητέρας τους κι αποφάσισαν να βοηθήσουν!

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com