Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Ποιες είναι οι πιο γιορτινές μέρες του Δεκέμβρη;

Τα Χριστούγεννα, η τελευταία μέρα του χρόνου και τα γενέθλια του Ten Doors!

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2016, στην πόλη της Λάρισας, γεννήθηκε ένας χώρος πολύ ιδιαίτερος. «Δέκα πόρτες» εμφανίστηκαν στον λόφο του Φρουρίου κι οδηγούσαν όλες  στο εσωτερικό ενός gastrobar που το ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή.

Με την αισθητική ενός wine bar, την οικεία φιλοξενία μιας pub, αλλά και την άνεση και τη ζεστασιά ενός γεύματος στο σπίτι, κατάφερε να μας κατακτήσει και να γίνει το πιο αγαπημένο σημείο συνάντησης μέχρι και σήμερα. Κι αυτό, είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται μεγαλοπρεπώς. Με ιδιαίτερες γεύσεις  από τον σεφ του Ten Doors, γιορτινές μουσικές κι απολαυστικά cocktails!

Ένα δυνατό, γιορτινό τριήμερο μας  περιμένει και ξεκινά από αυτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου όπου το Ten Doors σε καλεί σ’ ένα #afterdinnerparty να στολίσετε μαζί το πιο πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με φωτογραφίες αγαπημένων στιγμών που θα απαθανατίσουμε στο photobooth που θα σε περιμένει στην είσοδο του. 

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου γυρνάμε το χρόνο πίσω και ξεφαντώνουμε όλοι μαζί στο πιο τρελό disco party. Το κέφι παραμένει αμείωτο μέχρι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου όπου η διασκέδαση συνεχίζεται μ’ ένα live που πολύ θα απολαύσουμε κι όλοι μαζί θα σβήσουμε τα κεράκια των τριών χρόνων του Ten Doors.

Τρία χρόνια γεμάτα όμορφες στιγμές μαζί με σένα. Ευχόμαστε να γίνουν πολλά περισσότερα.

Χρόνια πολλά Ten Doors!