Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Οι συντάκτες του γνωστού αρθρογραφικού portal pillowfights.gr,  στο άκουσμα της άρσης των περιοριστικών μέτρων και του νέου συνθήματος «Μπορείς πια να βγεις από το σπίτι» που αντικατέστησε το «Μένουμε σπίτι», ξεχύθηκαν στους δρόμους των πόλεων με παρέα… τα μαξιλάρια τους!

Φορώντας πάντα τη μάσκα τους και τηρώντας, όπως υποδεικνύουν οι ειδικοί, τις σωστές αποστάσεις από τον «φωτογράφο», απαθανάτισαν  τη στιγμή μιας σφιχτής αγκαλιάς με το μαξιλάρι τους, πάνω στο οποίο φρόντισαν να γράψουν αισιόδοξα μηνύματα για τη ζωή και τον έρωτα, τα οποία θα μας κάνουν να χαμογελάσουμε και να περιμένουμε αισιόδοξα τη στιγμή μιας πραγματικής αγκαλιάς από τα πρόσωπα που επιθυμούμε.

Οι πρώτες φωτογραφίες των συντακτών έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στους social λογαριασμούς του site και μαζί με τη δική μας ημέρα, έφτιαξαν σίγουρα και τη μέρα των πολλών αναγνωστών τους.

Pillowfighter: Μαρία Μόρρου

«Ο ιός είναι ακόμα εδώ. Αλλά είμαστε κι εμείς. Να αισιοδοξούμε, να επιμένουμε και να ερωτευόμαστε! Πήραμε το μαξιλάρι μας και το σύνθημά μας και βγήκαμε στους δρόμους -με τη μασκούλα μας ασφαλώς- για να κάνουμε παρέα με την παρέα σας κι εσείς με τη δική μας και για να θυμίσουμε σε όλους ότι ο covid δε θα νικήσει επουδενί το συναίσθημά μας. Είμαστε μαζί. Είμαστε κοντά. Κρατάμε επαφή. #loveit20 » αναφέρει η σχετική δημοσίευση κι όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες έγιναν viral και τα συνθήματα από τις πένες των pillowfighters ταξιδεύουν μέσω των κοινοποιήσεων.

Όσοι αισιοδοξούν και δρουν με όμορφους και πρωτότυπους τρόπους για να μας το δείξουν, ανήκουν σίγουρα σ’ εκείνους που χαιρόμαστε να προβάλλουμε.

Εσείς; Με ποιο αισιόδοξο μήνυμα στο μαξιλάρι σας θα ξορκίζατε κάθε «απαγόρευση» που ο ιός έχει φέρει;  

Pillowfighter: Σία Πέρση

 

Pillowfighter: Κωνσταντίνα Ραυτοπούλου

 

Pillowfighter: Ραφαήλια Πολυδώρου

 

Pillowfighter: Ταρασία Γεωργιάδου

 

Pillowfighter: Νίκη Πατεράκη

 

Pillowfighter : Γεωργία Δημητρακάκου

 

*Στη φωτογραφία εξωφύλλου η Pillowfighter Γωγώ Κυριακίδου