Τίποτα δε φωνάζει περισσότερο «καλοκαίρι» από τον κήπο του Ten Doors…    

Σαν μια νησιώτικη αυλή, που φιλοξενεί κάθε βράδυ επισκέπτες που αγαπούν την καλή παρέα, τις ξεχωριστές γεύσεις , τα δροσερά cocktails κι αυτή την χαλαρή, καλοκαιρινή αύρα που πλανάται στον χώρο.

Εικόνες, γεύσεις και μουσικές που σε ταξιδεύουν μακριά από την πόλη και σε εθίζουν γι’ ακόμη περισσότερες επισκέψεις στον κήπο του πολυσύχναστου κι αγαπημένου αυτού χώρου.

Στο Ten Doors θα ζήσεις μαγικές θεματικές βραδιές γευσιγνωσίας, εμπνευσμένες από την κουζίνα και την κουλτούρα προορισμών που θα ήθελες να επισκεφθείς και θα χαλαρώσεις στους άνετους καναπέδες του, πάντα με θέα τις πιο όμορφες φάτσες της πόλης.

Όλοι είναι εκεί! Για χαλαρές συζητήσεις, αγαπημένες γεύσεις και καλοκαιρινά ποτά. Για να «ξορκίζουν» τις ζεστές βραδιές στην πόλη και για να ζουν κάτι από «διακοπές», λίγα μόλις λεπτά από το σπίτι τους, στη Φιλελλήνων 56, στον λόφο του Φρουρίου.

Για να το επισκεφθείς δε χρειάζεται να περάσεις και τις δέκα πόρτες του. Αρκεί, ν’ ανοίξεις μία. Εκείνη, που σε οδηγεί στον κήπο του. Εκεί συμβαίνουν τα καλύτερα!

Ten Doors

Φιλελλήνων 56 και Γαριβάλδη, λόφος Φρουρίου, Λάρισα

Τηλ για κρατήσεις: 2410 258508