Στις λίστες με τις πιο στιλάτες γυναίκες άνω των 50, ένα σημαντικό ποσοστό καταλαμβάνουν οι celebrities. Κι όχι άδικα, αφού η Κέιτ Μπλάνσετ και η Ιζαμπέλ Ιμπέρ, για παράδειγμα, ανήκουν πράγματι στα σύγχρονα style icons.

Ωστόσο, πρόκειται για γυναίκες με πρόσβαση σε στιλίστες και σε custom δημιουργίες σχεδιαστών -φυσικά αυτό δεν μειώνει την αξία της αισθητικής τους, αλλά σίγουρα τους δίνει μία έξτρα άνεση.

Το Instagram έδωσε τη δυνατότητα σε γυναίκες κάθε ηλικίας και επαγγέλματος να προβάλλουν το στιλ τους, αποκτώντας φανατικό κοινό -οι λεγόμενες influencers που όλοι γνωρίζουμε.

Ωστόσο, ακόμη και ανάμεσά τους υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο γνωστοί και είναι πράγματι ενδιαφέρον να ανακαλύπτει κανείς γυναίκες με ιδιαίτερο προσωπικό στιλ που ξεφεύγει από το mainstream.

H Mette Sorrig είναι σίγουρα μία από αυτές. Είναι 50 ετών, έχει δύο παιδιά και μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στον τομέα της υγείας -ώσπου αποφάσισε να ασχοληθεί παραπάνω με το στιλ αλλά και το Instagram της.

Η ίδια έχει κάτι παραπάνω από 62 χιλιάδες ακόλουθους και το κοινό της μεγαλώνει διαρκώς -αναρτά τα σούπερ fashionable looks της σε φωτογενή σημεία της Κοπεγχάγης. 

Πώς θα χαρακτηρίζαμε λοιπόν το στιλ της;

Μια φρέσκια και σύγχρονη εκδοχή του minimal σκανδιναβικού casual, με άνετα κοστούμια, sneakers, υφασμάτινα παντελόνια και ολόσωμες φόρμες, αλλά την ίδια στιγμή ένα μεγάλο «ναι» στα χρώματα, τόσο έντονα όσο και παστέλ.

Η Sorrig συνδυάζει καθημερινά κομμάτια αλλά και high fashion, ενώ ο τρόπος που χρησιμοποιεί τα αξεσουάρ σαν έξτρα πινελιά σε κάθε ντύσιμο αλλά οι συνδυασμοί που κάνει είναι μοναδικοί!

*Διαβάσαμε την είδηση στο bovary.gr