Αν ένα από τα όνειρά σου είναι να μπορείς να ταξιδεύεις, να φωτογραφίζεις και να πληρώνεσαι (πολύ καλά μάλιστα), τότε μάθε ότι ίσως και να ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσεις. Κι αυτό γιατί μια πλούσια οικογένεια προσφέρει €90.000 για ένα χρόνο, στον ιδανικό υποψήφιο, ο οποίος θα πρέπει να την ακολουθεί στις διακοπές της και να φωτογραφίζει τα μέλη της.

Η αγγελία εμφανίστηκε αρχικά στο blog Perfocal και εκτός από το μισθό περιλαμβάνει ακόμη τα έξοδα των εισιτηρίων και της διαμονής καθώς και εκείνα των καθημερινών αναγκών.

Σύμφωνα με το request της οικογένειας (η οποία έχει καταγωγή από την Μεγάλη Βρετανία), ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να μπορεί να λείπει τουλάχιστον τρεις φορές το μήνα στο εξωτερικό, σε ταξίδια όπως εκείνο στο Ρίο κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού ή του Μαρντί Γκρά στη Νέα Ορλεάνη, καθώς και σε προορισμούς όπως οι Μαλδίβες το καλοκαίρι και οι ελβετικές Άλπεις το χειμώνα. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών στο συγκεκριμένο κλάδο, ενώ το καθημερινό ωράριο είναι σχεδόν 10ωρο, αρχής γενομένης από την 1η Ιανουαρίου του 2019.

Η διαδικασία της επιλογής αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη καθώς αρκετοί φιλοδοξούν να κερδίσουν τη συγκεκριμένη θέση εργασίας. Αν νομίζεις ότι πληροίς τα κριτήρια και έχεις τα προσόντα, μπορείς να κάνεις αίτηση εδώ.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.esquire.com.gr