Κάθε πρόταση γάμου είναι ξεχωριστή, από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη και φαντασμαγορική. Ο καθένας την έχει φανταστεί διαφορετικά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που δημιουργούν στιγμές που μένουν πραγματικά αξέχαστες. Αλλος προτιμά να κάνει πρόταση γάμου σε γήπεδο και άλλος σε καρναβάλι, ενώ άλλοι επιλέγουν ένα δείπνο ή ένα ταξίδι. Ο Λι, όμως, επέλεξε να κάνει μια πρόταση γάμου εντελώς ξεχωριστή και παραμυθένια… κυριολεκτικά.

Η αγαπημένη ταινία της συντρόφου του, Στούτι, είναι η Ωραία Κοιμωμένη. Ετσι, λοιπόν, ο Λι αποφάσισε να δημιουργήσει την ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Για έξι μήνες, ο Λι εργαζόταν με την illustrator Κάιλα Κομπς για να φτιάξουν την νέα Ωραία Κοιμωμένη. Σε αυτή παρουσιάζεται Στούτι ως Ωραία Κοιμωμένη και ο Λι ως πρίγκιπας, ο οποίος της κάνει πρόταση γάμου.

Βίντεο από την παραμυθένια πρόταση γάμου

Την ώρα που στην ταινία ο πρίγκιπας ανοίγει το δαχτυλίδι, ένα κουτάκι φτάνει στα χέρια του Λι και κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Εκείνη δεν μπορούσε να πιστέψει τι γινόταν, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι τους παρακολουθούσαν τη στιγμή.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.thestival.gr