Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Ένα 5χρονο αγόρι από την Πενσυλβάνια, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ευχή των φετινών του γενεθλίων για να ζητήσει χιλιάδες παιχνίδια που θα μπορέσει να δωρίσει στο νοσοκομείο που τον βοήθησε να σωθεί όταν διαγνώσθηκε το 2016 με ραβδομυοσάρκωμα, έναν καρκίνο που αντιπροσωπεύει περίπου το 3 τοις εκατό των καρκίνων της παιδικής ηλικίας.

Τα φετινά γενέθλια του Weston Newsanger, σηματοδοτούν μια χαρούμενη για εκείνον στιγμή, αφού γιορτάζει επίσης δύο χρόνια μακριά από τον καρκίνο κι έτσι θέλησε να κάνει κάτι ιδιαίτερο τη μέρα αυτή.

«Θέλω να πάρω παιχνίδια Play-Doh και δεινόσαυρους για τα παιδιά του νοσοκομείου» είπε στη μαμά του κι η επιχείρηση «χαρίζουμε παιχνίδια και χαμόγελα σε παιδιά» ξεκίνησε!

Η ευχή του μικρού Weston, μέρα με τη μέρα, μεγάλωνε και τις τελευταίες εβδομάδες η οικογένειά του είχε συγκεντρώσει πάνω από 1.200 δοχεία Play-Doh, πάνω από 1.000 δεινόσαυρους κι εκατοντάδες άλλα παιχνίδια για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Penn State Children’s Hospital.

Η μητέρα του, Amy, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τα χαρούμενα νέα κι ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν η ευχή του γιου της να γίνει πραγματικότητα…

 

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com