Το δημιουργικό ζευγάρι των Αμερικανών Jacob Witzling και Sara Underwood κατασκευάζει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες καλύβες σε δάση των ΗΠΑ.

Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι των νεαρών αμερικανών σχεδιαστών Jacob Witzling και Sara Underwood έχει κατασκευάσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και μαγικές μικρές καλύβες στα δάση του Pacific Northwest, μια μεγάλη περιοχή που απλώνεται από την Βρετανική Κολομβία του Καναδά και φτάνει μέχρι και τις αμερικανικές πολιτείες Αϊντάχο, Όρεγκον και Ουάσινγκτον.

Οι ίδιοι, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο και τη δύναμη των social media, έχουν διαδώσει τη δουλειά σε εκατομμύρια κόσμου που τους ακολουθεί. Μόνο η Sara Underwood έχει πάνω από 9 εκατομμύρια followers στο Instagram, χωρίς να παραγνωρίζουμε βέβαια ότι η ίδια είναι και παρουσιάστρια – μοντέλο. Δεν της έφεραν οι καλύβες τόσο κόσμο.

Την κατασκευή των μικρών καλυβών, σε οκτάγωνο ή σχήμα διαμαντιού συνήθως, την καταγράφουν μέσα από μία σειρά από βίντεο. Από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική υλοποίησή τους. Μάλιστα, μία από τις δύο καλύβες έχει δύο ορόφους, μπορείς να ανέβεις με μία σκάλα.

Ο τελικός σκοπός τους είναι η δημιουργία της Cabinland, μίας μικρής κοινότητας από 10 καλύβες, όλες τους κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά και με την μέθοδο της επανάχρησης.

 

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.e-daily.gr