Γράφει η Ισμήνη Βυθούλκα

Η Krissy Elisabeth είναι μια φοιτήτρια από την Ολλανδία που θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε ως μια αληθινή Rapunzel. Με τα υπέροχα μακριά μαλλιά της έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο του Instagram, βγάζοντας μοναδικές φωτογραφίες.

Με την έμπνευση σύμμαχό της κατάφερε μέχρι τώρα να έχει πάνω από 13 χιλιάδες ακόλουθους που αυξάνουν συνεχώς. Η επιτυχία της οφείλεται στη δημιουργία στιγμιότυπων με τα κυματιστά χρυσά μαλλιά της, διατεταγμένα μ’ έναν καλλιτεχνικά ιδιαίτερο τρόπο μαζί με λουλούδια και φύλλα.

Στις φωτογραφίες θαυμάζουμε το εύρος της δημιουργικότητά της με τα μαλλιά της ν’ αποκτούν περίτεχνα κυματιστά σχέδια, ενώ συχνά τα θέματα που επιλέγει είναι αντίστοιχα με τις εποχές. Για παράδειγμα μια εικόνα εμπνευσμένη από το φθινόπωρο μπορεί να περιέχει χρωματιστά φύλλα ως διακοσμητικά στοιχεία, τοποθετημένα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, ενώ σε μια άλλη εικόνα μπορεί να τη δούμε να γιορτάζει την άνοιξη καλύπτοντας τα μαλλιά της με μια σειρά από ροζ άνθη.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, μοιράζεται την αγάπη της για τους ακολούθους-θαυμαστές της με τα μαλλιά της να σχηματίζουν καρδιές που περιβάλλονται από κόκκινα τριαντάφυλλα. «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη που εισπράττω κάτω από τις δημοσιεύσεις μου και τα γλυκά μηνύματα που λαμβάνω εδώ» έγραψε με ευγνωμοσύνη και συνέχισε «Το να είμαι δημιουργική με κάνει πολύ ευτυχισμένη κι είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συνεχίζω να δημιουργώ για όλους εσάς».  

*Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για την Krissy Elisabeth στο Instagram