Περισσότερα από  21 εκατομμύρια άτομα έχουν παρακολουθήσει μέχρι  στιγμής στο YouTube το βίντεο, διάρκειας 7 λεπτών, σύμφωνα με το οποίο ενθαρρύνονται οι πολίτες να δώσουν τον αγώνα τους  για την κλιματική αλλαγή.

Στο μουσικό βίντεο ακούγονται οι φωνές των αστέρων της μουσικής σκηνής Εντ Σίραν, Αριάνα Γκράντε και Τζάστιν Μπίμπερ έχει γίνει viral.

Στo βίντεο με τίτλο «Earth» του κωμικού και ράπερ Lil Dicky κάνουν και από μία γκεστ «εμφάνιση» οι Κέιτι Πέρι, Μάιλι Σάιρους και Snoop Dog. Μιλώντας στο περιοδικό Time ο Dicky -κατά κόσμον David Burd- τόνισε: «Αυτό που ξεκίνησε σαν ένα χαζό αστείο, έγινε τελικά το πιο όμορφο πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

Ένα μερίδιο από τα κέρδη θα δοθεί στο ίδρυμα του Λεονάρντο ντι Κάπριο για το περιβάλλον. Μάλιστα, στο τέλος του κάνει και μία μικρή animated εμφάνιση κι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο Lil Dicky και οι διάσημη φίλοι του, συμπεριλαμβανομένων των Halsey, Snoop Dogg και Rita Ora ενθαρρύνουν τον κόσμο να αγωνιστεί κατά της κλιματικής αλλαγής.

«Έι, είμαι μια ζέβρα, κανείς δεν ξέρει τι κάνω, αλλά δείχνω μια χαρά. Είμαι άσπρη ή μαύρη;», τραγουδά η Αριάνα Γκράντε, ενώ ο Εντ Σίραν που δίνει τη φωνή του σε ένα μαρσιποφόρο λέει: «Είμαι ένα κοάλα και κοιμάμαι όλη την ώρα. Ε και; Είναι γλύκα».

Δείτε το βίντεο:

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.greenagenda.gr