Γράφει η Μαρία Καλλίλα

Μια απίστευτη φάρσα ετοίμασαν στον πατέρα τους δυο γιοι, ενόψει των γενεθλίων του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η φήμη του πατέρα τους, μέσω των social media να φτάσει σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Ο Chris Ferry, κάτοικος του New Jersey, είχε γενέθλια στις 16 Μαρτίου. Πριν καλά καλά ξυπνήσει, την ημέρα των γενεθλίων του, άρχισε να δέχεται μηνύματα και τηλεφωνήματα στο κινητό του, από άτομα που δε γνώριζε, τα οποία απλώς του εύχονταν να τα εκατοστίσει.

Δεν είχε ιδέα πού είχαν βρει όλοι αυτοί οι άγνωστοι άνθρωποι το τηλέφωνό του, μέχρι που πληροφορήθηκε ότι μια τεράστια πινακίδα είχε τοποθετηθεί στην κεντρική λεωφόρο του Atlantic City που οδηγεί στην περιοχή των καζίνο και τον αφορούσε. Ο Ferry έσπευσε στο σημείο που του υπέδειξαν κι είδε τοποθετημένη μια γιγάντια πινακίδα με το πρόσωπό του και δίπλα να γράφει «Ευχηθείτε στον πατέρα μας για τα γενέθλιά του στον αριθμό …. Με πολλή αγάπη οι γιοι σου»

Ο εορταζόμενος στην αρχή σοκαρίστηκε αλλά στη συνέχεια το διασκέδασε απίστευτα. Πολύ σύντομα μάλιστα, τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα έφτασαν πάνω από 15.000 κι έχει προσπαθήσει να απαντήσει σχεδόν σε όλους. Άλλωστε όπως λέει κι ο ίδιος, είναι πολύ συγκινητικό να δέχεσαι τόση αγάπη από τόσο κόσμο που δεν γνωρίζεις, οι οποίοι μπαίνουν στην διαδικασία να σου τηλεφωνήσουν ή να σου γράψουν δυο λέξεις για να σου ευχηθούν.

Μάλιστα, ένα από τα πιο συγκινητικά μηνύματα ήταν από ένα άτομο με καταγωγή από το Ισραήλ, που είχε χάσει τον πατέρα του και θεώρησε όπως του είπε χρέος του να τον πάρει τηλέφωνο και να του ευχηθεί γιατί ένιωσε σαν να ευχόταν στον γονιό που έχασε.

Οι δύο γιοι του, Chris και Mike, οι οποίοι μένουν στην Φλόριντα, ετοίμαζαν εδώ και καιρό αυτή την φάρσα για τον πατέρα τους, κυρίως για να γελάσουν με τους γνωστούς και τους φίλους τους. Φυσικά δεν περίμεναν ότι θα έπαιρνε τόσο μεγάλη έκταση. Αναμένεται μάλιστα ο αριθμός των κλήσεων και των μηνυμάτων να αυξηθεί κατά πολύ, μιας και η πινακίδα θα βρίσκεται εκεί ως τις 6 Απριλίου.

Όταν ο Ferry ρωτήθηκε αν ενοχλείται που το τηλέφωνό του χτυπάει συνεχώς κι αν έχει σκοπό να το αλλάξει, απάντησε πως δεν αλλάζει τον αριθμό του γιατί είναι επαγγελματικό και πως δεν ενοχλείται καθόλου που τόσος κόσμος έχει θυμηθεί τα γενέθλιά του κι είναι η πρώτη φορά που έχει λάβει τόσες πολλές ευχές.

Μάλιστα, όπως δήλωσε, επειδή στην οικογένειά του συνηθίζουν να κάνουν φάρσες μεταξύ τους και να γελάνε, έχει ήδη σκεφτεί κάτι για «αντίποινα» στην κίνηση των γιων του. Το θέμα είναι όπως λέει κι ο ευτυχισμένος Ferry να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με χιούμορ κι όλα να γίνονται με καλή πρόθεση.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com