Γράφει η Αθανασία Βιδάλη

Σε όλους ή τουλάχιστον στους περισσότερους από εμάς αρέσουν τα ταξίδια κι η εξερεύνηση νέων τόπων. Ωστόσο, η σκληρή πραγματικότητα δε μας αφήνει να κάνουμε αρκετά από αυτά στη διάρκεια ενός χρόνου. Σε αυτό το γεγονός φαίνεται πως «αντιστάθηκε» σθεναρά ένα ζευγάρι, η Hannah Spelt κι ο Nick Noordijk.

Το ερωτικό αυτό δίδυμο ξεκίνησε από το 2016 μία προσπάθεια να δείξει στον κόσμο πως η καριέρα είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία κλασική 8ωρη δουλειά. Συνδυάζοντας αυτήν την ιδέα με την αγάπη τους για τα ταξίδια, μοιράζονταν τις περιπέτειες τους στην ιστοσελίδα που δημιούργησαν με τίτλο «Salt in our Hair».

Με jaw- droppings φωτογραφίες υψηλού επιπέδου κι εξαιρετικής ποιότητας, το «Salt in οur Hair» έχει σαρώσει το Instagram κι αποτελεί πλέον ένα σταθερό trend αναφορικά με τα ταξίδια και τις εξερευνήσεις. Παρόλο που στην αρχή το ζευγάρι θέλησε να διαχωρίσει τη δουλειά και γενικότερα τις υποχρεώσεις από το χόμπι του, οι χορηγίες, οι προτάσεις καθώς κι η αναγνωρισιμότητα της όλης πρωτοβουλίας, τους έκανε ν’ αλλάξουν άποψη και να την αντιμετωπίσουν σαν μία δουλειά πλήρους απασχόλησης.

Η Hannah κι ο Nick μίλησαν στο My Modern Net κι ανέλυσαν περαιτέρω τα σχέδια αλλά και το περιεχόμενο της πρωτοβουλίας τους. Τόνισαν πως παρόλο που αγαπούσαν τις δουλειές τους, το γεγονός ότι το πρώτο τους ταξίδι το ακολούθησαν περίπου 5.000 άτομα, τα οποία και τους έθεταν ερωτήσεις σχετικά με αυτό καθώς και το ότι άρχιζαν να έχουν οικονομικές απολαβές, τους παρακίνησε να το προχωρήσουν σ’ ένα πιο επαγγελματικό επίπεδο.

Η καλύτερη εμπειρία που είχαν ποτέ, δηλώνουν πως ήταν όταν νοίκιασαν ποδήλατα σε κάποιο ταξίδι τους και μπορούσαν ν’ ανακαλύψουν αμέριμνοι δεκάδες τοποθεσίες. «Μπορεί να είναι απλό αλλά έχει μεγάλη αξία για εμάς. Όταν είσαι σε ένα τουριστικό βαν δεν μπορείς να σταματάς σε όποιο μέρος σου αρέσει κι όποτε εσύ το επιθυμήσεις».

Το πιο εντυπωσιακό ταξίδι που έχουν επιχειρήσει ήταν στην Καππαδοκία, στην Τουρκία. «Το ταξίδι αυτό διήρκησε περίπου 2 εβδομάδες, επομένως ήταν κάτι σαν διακοπές. Μας εντυπωσίασαν τα αερόστατα που πετούσαν κάθε πρωί στον ουρανό. Νοικιάσαμε, λοιπόν, μία μηχανή και κάθε μέρα πριν την ανατολή του ηλίου, βρίσκαμε ένα ιδανικό μέρος για να τα θαυμάζουμε. Ήταν κάτι που δεν είχαμε ξανά δει έως τότε».

Σχετικά με τις προκλήσεις που επιφυλάσσει η δουλειά τους τονίζουν πως αρχικά είναι δύσκολο να κάνουν οικογένεια καθώς δεν έχουν έναν συγκεκριμένο τόπο κατοικίας κι έπειτα όντας ζευγάρι καλούνται να διαχωρίσουν τη δουλειά από τη σχέση τους. Κάτι πολύ δύσκολο εφόσον δουλεύουν μαζί.

Εμείς όσο κι αν τους ζηλεύουμε, συνεχίζουμε ν’ απολαμβάνουμε καθημερινά τις περιπέτειες τους μέσω διαδικτύου. Σας προτείνουμε να το κάνετε κι εσείς στο www.saltinourhair.com

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.mymodernnet.com