Γράφει η Μαρία Καλλίλα

Ένα απίστευτο περιστατικό απαγωγής παιδιών διαδραματίστηκε στο Οχάιο στην πόλη Middletown έξω από τα «Επείγοντα» στο Atrium Medical Center.

Όταν η 69χρονη Nita Coburn μετέφερε με το αυτοκίνητό της έναν φίλο της στο νοσοκομείο της περιοχής, έχοντας μαζί και τα δύο εγγόνια της, δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

Η Nita φτάνοντας στην είσοδο του νοσοκομείου, κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να βοηθήσει τον άρρωστο φίλο της να φτάσει ως εκεί. Μέσα στο αυτοκίνητο την περίμεναν τα δυο εγγόνια της, ο Chance 8 ετών και η Skylar 10 ετών.

Μέσα σε δευτερόλεπτα ένας άγνωστος άντρας μπήκε στη θέση του οδηγού κι έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο με τα δύο παιδιά να βρίσκονται στο πίσω κάθισμα. Όταν ο Chance αντιλήφθηκε τι συνέβαινε αντέδρασε αμέσως, άνοιξε την πόρτα του οχήματος και τραβώντας την αδερφή του προσπάθησε να πεταχτεί έξω από το κινούμενο όχημα.

Ο άντρας θέλησε να εμποδίσει τη μικρή τραβώντας τη από την κουκούλα της μπλούζας της, αλλά η Skylar κατάφερε να του ξεφύγει. Την ίδια στιγμή η γιαγιά πανικόβλητη είχε φτάσει τρέχοντας στην πόρτα του οδηγού και προσπαθούσε να την ανοίξει. Ο άντρας δεν έκοψε ταχύτητα, την παρέσυρε κι οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν. Μόλις όμως διαπίστωσε ότι τα παιδιά βρίσκονταν εκτός οχήματος, ηρέμησε.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί Kirby κι Engleka, κατάφεραν να εντοπίσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον άντρα που αποπειράθηκε όχι μόνο να κλέψει το σταματημένο όχημα αλλά και να απαγάγει τα δύο παιδιά.

Το σίγουρο είναι πως χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του οκτάχρονου η απαγωγή δεν επετεύχθη κι ευτυχώς όλοι χαίρουν άκρας υγείας. Μάλιστα ο αρχηγός της αστυνομίας του Middletown, ο Rodney Muterspaw, μίλησε για πράξη ηρωισμού του μικρού Chance χάρη στην οποία σώθηκαν εκείνος και η αδερφή του από σίγουρη απαγωγή.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com